PRECIZĂRI IMPORTANTE ALE FRF

Mihai ROŞOIU

În conformitate cu dispozițiile art. 49 din Statutul Federației Române de Fotbal, Comitetul de urgență, compus din Răzvan Burleanu – Președinte FRF, Gino lorgulescu – Prim-vicepreședinte FRF, Octavian Goga -Vicepreședinte FRF, hotărăște:

  • Aprobă Lista nominală a observatorilor pentru arbitri din Liga 3 aprobați de Comisia Centrală a Arbitrilor, pentru a activa la jocurile din Campionatul Național Liga a 3-a în sezonul competițional 2021 – 2022 (Anexa).
  • Aprobă contractul de asociere dintre cluburile CS Lotus Băile Felix și Liceul cu Program Sportiv „Bihorul”.
  • Aprobă completarea art. 19.7 din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice, acesta urmând a avea următorul conținut:
    „7. La jocurile echipei de categorie inferioară, delegatul clubului este obligat să anexeze la raportul de arbitraj, odată cu înscrierea jucătorilor și oficialilor, lista cu cei 15 jucători care au drept de joc numai la echipa de categorie superioară, înregistrată la forul competent, pentru ca delegatul echipei adverse să o poată verifica și, după caz, să poată formula eventuale contestații. În cazul în care contestația formulată pentru aceste motive este întemeiată, echipa vinovată va pierde jocul prin forfait. Pentru evitarea oricărui dubiu, sancțiunea pierderii jocului se aplică doar pentru utilizarea în jocurile echipei de categorie inferioară a unor jucători incluși în lista de 15 jucători anterior menționată. În situația în care jucătorii incluși în lista de 15 nu îndeplinesc condițiile prevăzute de art. 19.5 din ROAF, sancțiunea aplicabilă este interzicerea promovării echipei de categorie inferioară.”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FRB, ANUNȚ IMPORTANT PENTRU TOATE ECHIPELE DIN ROMÂNIA

Din dorința de a costitui cât mai rapid comisiile și colegiile centrale care vor funcționa pe durata mandatului 2021-2024, Federația Română de Baschet solicită tuturor structurilor sportive afiliate să timită propuneri nominale pentru stabilirea componentelor acestora. Astfel, până în data de 10 septembrie 2021, structurile sportive afiliate sunt rugate să […]