Published On: vin, Iun 9th, 2017

Precizări cu privire la retragerea cererilor de finanţare depuse prin PNDR 2020

Retragerea Cererilor de finanţare depuse on-line pe portalul oficial al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (www.afir.info) pentru solicitarea de fonduri nerambursabile acordate prin intermediul submăsurilor de finanţare din cadrul PNDR 2014 – 2020 (PNDR 2020) sa putut face la cerere de către solicitant, inclusiv în perioada cuprinsă în intervalul 01 – 05 iunie 2017.
Cererea de retragere a putut fi înaintată doar înainte de comunicarea de către AFIR cu privire la eventuale erori (pe care le putea conţine Cererea de finanţare) sau înainte de transmiterea unei Notificări cu privire la un control la faţa locului.
A fost obligatorie completarea unui formular tip – Formular de retragere a Cererii de finanţare – şi depunerea la sediul Oficiului Judeţean sau Centrului Regional, după caz, de care aparţine conform ariei de implementare a investiţiei.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>