PRAZNICUL NAŞTEREA DOMNULUI, LA CATEDRALA DIN TÂRGOVIŞTE

Cu ocazia sărbătorii Naşterii Domnului, luni, 25 decembrie 2017, numeroşi credincioşi din istorica Cetate de Scaun a Târgoviştei au venit la Catedrala din Târgovişte pentru a participa la Sfânta Liturghie, oficiată de Înalt-preasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, însoţit de un sobor de preoţi şi diaconi.
În cuvântul de învăţătură, Înalt-preasfinţia Sa a arătat că sărbătoarea Naşterii Domnului este un îndemn la iubire, pace şi viaţă autentică, această bucurie a venirii Mântuitorului fiind singurul lucru nou sub soare şi singura revoluţie autentică din istoria omenirii, care ne susţine credinţa, ne animă speranţa şi ne însufleţeşte iubirea de a ne implica în lumea în care trăim, pentru a o schimba şi a o transforma, după nemuritoarele principii ale Evangheliei Domnului Hristos.
La finalul evenimentului liturgic, aşa cum a devenit deja o tradiţie, în cadrul proiectului eparhial filantropic, intitulat Masa de Crăciun, a fost dăruită, fiecăruia dintre cei prezenţi la sfânta slujbă, mâncare tradiţională, ca mărturie de solidaritate, iubire şi comuniune.
BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Suspendarea temporară a obligaţiei de plată a taxei de clawback

Printr-o ordonanţă de urgenţă s-a suspendat temporar, pentru o perioadă de până la 2 ani, începând 1 ianuarie 2018, obligaţia de plată a taxei de claw-back pentru deţinătorii autorizaţiilor de punere pe piaţă a medicamentelor derivate din sânge uman sau plasmă umană. Această măsură are ca scop asigurarea disponibilităţii permanente […]