Potrivit ministrului Economiei, LA COS TÂRGOVIŞTE VOR RĂMÂNE 1.500 DE SALARIAŢI

Executare MechelVarujan Vosganian a declarat că, în cele cinci combinate care au aparţinut companiei Mechel, vor rămâne aproximativ 4.000 de salariaţi. La Târgovişte, ministrul Economiei a confirmat că unitatea va fi redenumită „Combinatul de Oţeluri Speciale” şi a spus că vor rămâne „în jur de 1.500 salariaţi”. Vosganian a mai adăugat că 1.000 de salariaţi vor rămâne la Ductil Buzău şi 1.000-1.500 la Brăila şi Câmpia Turzii. A confirmat, de asemenea, existenţa unui plan de reorganizare, în mai multe etape.
în prezent, activitatea de producţie este oprită la COS Târgovişte, dar există promisiuni în sensul că va fi reluată în jur de 15 aprilie.
Vestea bună este că atât combinatul de la Buzău, cât şi acela de la Câmpia Turzii vor depinde direct de producţia de la Târgovişte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

BUGETUL TÂRGOVIŞTEI, VOTAT CU AMENDAMENTELE USL

Ieri, în cadrul unei şedinţe extraordinare, a fost discutat, pe parcursul mai multor ore, bugetul municipiului Târgovişte. Partidul Democrat Liberal nu a avut amendamente – a agreat varianta executivului. În schimb, USL a avut numeroase amendamente. Astfel, au fost tăiate anumite sume, din banii alocaţi iniţial, de la capitole precum: […]