POPESCU GAFEAZĂ ŞI CHINDIA NU MAI E LIDERA LIGII SECUNDE

Mihai ROŞOIU

Universitatea Cluj a câştigat meciul împotriva Chindiei Târgovişte, scor 3-1, şi astfel o trece pe primul loc al clasamentului la finalul anului 2018, odată cu debutul noului antrenor pe banca tehnică.
Chindia a început puternic meciul, Cherchez pasează excelent pe culoar, în careu, Andreas Mihaiu îi ia faţa lui Berci, urmăreşte perfect în dreapta şi finalizează din 10 metri la colţul lung.
Cu 10 minute înainte de finalul primei reprize, Haţiegan egalează din centrul careului mic după ce Gavra a trimis spre poarta lui Popescu, iar portarul a repsins în faţă, scorul ajungând 1-1.
Imediat după începutul reprizei secunde, Ursu bate un corner de pe stânga, Cristian Gavra, scapă de marcajul lui Dinu, reia de pe picioare, de pe linia de 6 metri, din centrul şi deviază la colţul lung, acolo unde mingea loveşte bara şi intră în poartă, cu toată opoziţia lui Iustin Popescu.
Ultimul gol al meciului este marcat tot de jucătorii antrenaţi de Bogdan Lobonţ, în minutul 90+5, clujenii scapă pe contraatac, Marius Coman pasează din faţa careului în dreapta, luliu Haţiegan preia la 10 metri şi finalizează în forţă la colţul scurt, scorul ajungând la 3-1.
Aproximativ 3.000 de spectatori au îndurat frigul de pe Cluj Arena şi au sărbătorit împreună cu jucătorii un final perfect de an pentru Universitatea Cluj care anul viitor va sărbători 100 de ani de la înfiinţare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LOBONŢ A DEBUTAT CA ANTRENOR CONTRA CHINDIEI

Fostul portar a fost prezentat oficial pe 7 noiembrie, dar fusese anunţat că vine la echipă abia la reunirea lotului din 2019, după ce îşi va rezolva plecarea de la AS Roma, clubul la care a activat de nouă ani. Cu toate acestea, Lobonţ ţinea în permanenţă legătura cu stafful […]