Published On: mie, feb. 7th, 2018

POPA VREA DINAMO IN PLAY OFF

nichiduta.ro

Un meci pe cinste în Şoseaua Ştefan cel Mare, acolo unde ambele echipe s-au ridicat la măsura aşteptărilor şi au oferit un derby în toată regula. La final, dâmboviţeanul Daniel Popa, fotbalistul care a restabilit egalitatea, consideră că el şi coechipierii lui s-au descurcat onorabil.
Jucătorul revenit de la FC Botoşani a restabilit egalitatea în der-by-ul cu CS U Craiova, în minutul 86. Atacantul dinamovist a păcălit pasul la offside al oaspeţilor, l-a driblat pe Calancea şi a marcat în poarta goală. El s-a declarat totuşi nemulţumit de scorul final.
„Nu suntem foarte mulţumiţi, puteam obţine cele trei puncte în ultimele minute, asta este, urmează meciul cu Chiajna. M-am bucurat că am marcat, puteam obţine mai mult, dar asta este. E totuşi mai bine decât să nu luăm niciun punct”, a fost de părere dâmboviţeanul Daniel Popa.
Fotbalistul în vârstă de 22 de ani nu concepe ca echipa lui să nu se califice în play-off. „Dinamo nu poate fi în play-out, suntem o echipă bună, trebuie să câştigăm cele trei meciuri rămase din sezonul regulat. Am arătat şi-n această seară că suntem o echipă bună. Am arătat asta în faţa unui adversar pe măsură, care se bate la titlu”, a mai fost de părere Popa.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro