Published On: lun, iun. 11th, 2018

Pompierii dâmboviţeni, participanţi la etapa naţională a concursului „Cel mai puternic pompier”

nichiduta.ro

In perioada 07 – 08.06.2018, s-a desfăşurat etapa naţională a competiţiei „Cel Mai Puternic Pompier”, în Piaţa Toboşarului – Latura de Nord a Cetăţii Alba Carolina din municipiul Alba Iulia. Pompierii dâmboviţeni care ne-au reprezentat la această competiţie sunt:
– Grupa de vârstă de peste 35 de ani:
– plutonier major Vîlcu Aurel de la Detaşamentul de pompieri Târgovişte
– plutonier major Puiu Gabriel de la Detaşamentul de pompieri Târgovişte
– plutonier adjutantParaschiv Ionel de la Detaşamentul de pompieri Găeşti
– Grupa de vârstă de până la 35 de ani
– plutonier Ioniţă Marian de la Detaşamentul de pompieri Găeşti
– plutonier major Topolică Constantin de la Detaşamentul de pompieri Titu
Probele de concurs au fost adaptate după cele ale concursurilor sportive internaţionale ale pompierilor organizate la Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor.
Concurenţii au avut de susţinut două probe practice: cu aparat de respirat şi fără aparat de respirat. Concurenţii au participat la competiţie, individual.
La concurs, au participatpeste 80 de pompieri militari din cadrul inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă din România. La finalul competiţiei pompierii dâm-boviţeni s-au clasat pe locurile 5 (plutonier major Puiu Gabriel), 6 (plutonier major Vîlcu Aurel) şi 21 (plutonier adjutant Paraschiv Ionel) la grupa de vâstă de peste 35 de ani din 33 de concurenţi, iar la grupa de vârstă de până la 35 de ani s-au clasat pe locurile 30 (plutonier Ioniţă Marian) şi 31 (plutonier major Topolică Constantin) din 51 de concurenţi
Eforturile depuse de concurenţi au fost răsplătite cu premii şiau constat în cupe, medalii, diplome, bani şi accesorii pentru pompieri.
Acest concurs a avut ca obiective: dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, evaluarea nivelului de pregătire a capacităţii de intervenţie a serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă şi popularizarea, în rândul cetăţenilor, a unor aspecte din activităţile desfăşurate de pompierii militari.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro