Pompierii dâmboviţeni au lucrat la foc continuu

In perioada 12 – 18 octombrie 2020, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 41 evenimente:

6 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, mijloace auto etc.), două incendii de vegetaţie, 16 acţiuni pentru asigurare zonă, 14 acţiuni pentru asistenţă persoane şi 3 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (două deblocări de uşă şi o îndepărtare elemente de construcţie instabile). Echipajele SMURD din cadrul ISU „Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit, în această perioadă, la 219 cazuri medicale.
Personalul Inspecţiei de Prevenire a efectuat 15 controale privind măsurile care trebuie adoptate pentru prevenirea răspândirii SARS-COV-2 la obiective cu afluenţă mare de public (supermarket-uri, hipermarket-uri). S-au aplicat 16 sancţiuni contravenţionale principale (15 avertismente şi o amendă în cuantum de 500 lei). Nu au fost aplicate sancţiuni complementare. Au fost emis un aviz de securitate la incendiu (pentru o clădire administrativă).
În această perioadă, ISU „Basarab I” Dâmboviţa a executat misiuni pentru: transportul persoanelor către locaţiile stabilite pentru izolare/carantină, transportul persoanelor suspectate/confirmate a fi infectate cu COVID-19 la unităţi spitaliceşti, în sprijinul DSP Dâmboviţa în desfăşurarea acţiunilor specifice, precum şi acţiuni de decontaminare a tehnicii şi personalului care a participat la misiunile de transport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Salvarea unei persoane căzută în fântână, în comuna Poiana

Pompierii dâmboviţeni au fost solicitaţi în localitatea Poineniţa (comuna Poiana) pentru salvarea unei persoane căzute în fântână.Imediat, la locul evenimentului sau deplasat pompierii de la Detaşamentul Titu (cu o autospecială de descarcerare şi un echipaj de ambulanţă SMURD) şi cei de la Garda Potlogi (cu o autospecială de intervenţie).A fost […]