Published On: mar, apr. 16th, 2019

Pompierii dâmboviţeni au avut în ultima săptămână zeci de intervenţii

nichiduta.ro

În ultimele şapte zile, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 26 de evenimente: şapte incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.), trei incendii de vegetaţie,opt acţiuni pentru asigurare zonă, şapte acţiuni pentru asistenţă persoane şi o acţiune la alte situaţii de urgenţă (deblocare uşă). Echipajele SMURD din cadrul ISU „Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 215 cazuri medicale.
Subunităţile de intervenţie au desfăşurat: patru exerciţii pentru antrenamentul personalului de intervenţie şi 10 acţiuni de recunoaştere în teren (pentru identificarea şi evaluarea căilor de acces şi intervenţie).
Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituţii publice şi operatori economici din judeţ. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de instruire şi informare preventivă. De asemenea, a fost acordată asistenţă tehnică de specialiate pe linia prevenirii incendiilor şi avizării-autorizării.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente