Pompierii dâmboviţeni -ajutoarele lui Moş Crăciun

A devenit o frumoasă tradiţie, ca în fiecare an, în preajma Sfintelor Sărbători ale Crăciunului, pompierii dâmboviţeni să fie „ajutoarele” lui Moş Crăciun, oferindu-le celor mici daruri. Astfel, cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa, împreună cu Asociaţia „Salvatorii Dâmboviţeni”, sunt alături de comunitate şi prin acţiuni umanitare, ocazie cu care doresc să aducă mângâiere şi alinare celor aflaţi în nevoie şi totodată să simtă bucuria de a oferi câte ceva din puţinul lor celor defavorizaţi de un destin nedrept. Aşa cum ne-a obişnuit, Moşul a avut probleme cu sania şi în acest an. De această dată pompierii l-au ajutat să ajungă la copii cu autoscara. Aproximativ 100 de copii din comunele Dragomireşti, Dărmăneşti şi Gura Ocniţei îl aşteptau cu sufletul la gură pe Moş Crăciun la intrarea unui cimematograf din municipiul Târgovişte şi mare le-a fost surpriza văzându-l că a coborât din nacela autoscării pompierilor.
Ca şi anul trecut, după oferirea cadourilor, Moş Crăciun le-a mai făcut o surpriză copiilor, invitându-i pe toţi să vizioneze un film de animaţie 3D la cinematograf, mulţi dintre aceştia neavând, până în prezent, o astfel de ocazie.
Cei prezenţi au fost profund impresionaţi la vederea emoţiei ce se citea de pe chipurile pompierilor, fericiţi că au putut aduce un strop de bucurie în sufletele micuţilor. Astfel de acţiuni, dovedesc încă o dată latura umanistă a pompierilor-salvatori, a apropierii şi preocupării permanente faţă de oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

S-a alocat de la Guvern, 63.000.000 lei pentru investiţii majore în 30 de localităţi dâmboviţene

Veşti bune pentru judeţul Dâmboviţa. După o serie de demersuri susţinute de către deputatul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, miercuri, 19 decembrie, Guvernul României a alocat bani pentru o serie de investiţii majore în judeţul Dâmboviţa. Una dintre alocările financiare eeste pentru investiţia care vizează reabilitarea şi modernizarea Colegiului Naţional Nicolae […]