Published On: mar, iul. 25th, 2017

Poliţiştii târgovişteni au făcut razie de noapte

nichiduta.ro

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, sprijiniţi de efective de la secţiile de poliţie rurală din arondare, au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.
În cadrul acţiunii, au fost implicaţi poliţişti de la rutieră, ordine publică şi de la investigaţii criminale.
Au fost controlate 67 de vehicule şi 8 societăţi comerciale şi legitimate 89 de persoane.
Pentru neregulile descoperite, poliţiştii au aplicat 121 de sancţiuni
contravenţionale, a căror valoare se ridică la 29.290 de lei.
Din totalul amenzilor, 24 au fost la Legea 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică şi 97 pentru nerespectarea regulilor de circulaţie în conformitate cu prevederile O.U.G 195/2002.
Totodată, poliţiştii au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat pe care l-au depistat în timp ce conducea un autoturism, deşi avea o alcoolemie peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, au fost reţinute 4 permise de conducere, dintre care 3 pentru consum de alcool şi retrase 3 certificate de înmatriculare.
Doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional după ce au fost suprinşi în timp ce conduceau autoturisme, deşi consumaseră alcool.
În urma testării cu aparatul etilotest, aceştia au prezentat alcoolemii cu valori de 0,23 şi 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Faţă de cei doi, a fost dispusă şi măsura reţinerii permisului de conducere.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente