Published On: vin, mai 11th, 2018

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice, pe baricade

nichiduta.ro

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au reţinut un bărbat, bănuit de comiterea infracţiunii prevăzute de art. 272, alin.1 lit. b din Legea 31/1990, respectiv „folosirea, cu rea-credinţă, a bunurilor sau creditului de care se bucură societatea, într-un scop contrar intereselor acesteia sau în folosul propriu ori pentru a favoriza o altă societate în care are interese direct sau indirect”.
Pe parcursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru dispunerea unei măsuri preventive. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta ar fi retras peste 1.300.000 de lei din contul unei societăţi, bani pe care i-ar fi folosit în scop personal.
Activităţile de cercetare penală se efectuează sub coordonarea şi supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro