Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice, pe baricade

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au reţinut un bărbat, bănuit de comiterea infracţiunii prevăzute de art. 272, alin.1 lit. b din Legea 31/1990, respectiv „folosirea, cu rea-credinţă, a bunurilor sau creditului de care se bucură societatea, într-un scop contrar intereselor acesteia sau în folosul propriu ori pentru a favoriza o altă societate în care are interese direct sau indirect”.
Pe parcursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru dispunerea unei măsuri preventive. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta ar fi retras peste 1.300.000 de lei din contul unei societăţi, bani pe care i-ar fi folosit în scop personal.
Activităţile de cercetare penală se efectuează sub coordonarea şi supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Încep lucrările la partea carosabilă a pasarelei de pe Aleea Sinaia

Cristian Stan, primarul Municipiului Târgovişte, a anunţat reluarea lucrărilor la podul peste Râul Ialomiţa, de la Valea Voievozilor şi începerea lucrărilor la partea carosabilă la pasarela peste calea ferată de la ieşirea spre Aninoasa. Tot legat de proiectul şoselei de centură, edilul a mai spus că se asfaltează pe Bulevardul […]