Poliţiştii şi jandarmii au reuşit cu succes să asigure toate măsurile bunei desfăşurări a alegerilor în Dâmboviţa

La nivelul judeţului nu fost înregistrate evenimente care să afecteze buna desfăşurare a procesului electoral.
La nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa au fost înregistrate 48 de sesizări cu privire la săvârşirea unor posibile contravenţii şi infracţiuni electorale şi 54 de semnalări prin Sistemul Informatic de Monitorizare a prezentei la vot – SIMPV. Poliţiştii efectuează cercetări cu privire la 12 fapte de natură penală.
Au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale.

De exemplu, o persoană de sex feminin, în vârstă de 55 de ani a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 600 de lei, după ce ar fi fotografiat buletinul de vot în timp ce se afla în cabină.
Peste 700 de poliţiştii şi jandarmii, sprijiniţi de alte structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au acţionat în sistem integrat pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Asigurare de zonă la un accident rutier produs pe autostrada A1, la km. 76

Pompierii de la Detaşamentul Găeşti au fost solicitaţi pe autostrada A1 (la km. 76), în urma producerii unui accident rutier (în care au fost implicate două autoturisme).La locul evenimentului, pompierii s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă (ASAS) şi un echipaj de ambulanţă SMURD, unde au […]