Polițiștii nu iartă nimic, după prevenție vin și amenzile

Polițiștii dâmbovițeni au continuat acțiunile organizate pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, menținerea ordinii și liniștii publice și verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19, fiind organizate 17 acțiuni punctuale.
Pe parcursul zilei trecute, polițiștii au intervenit la 27 de evenimente, dintre care 18 au fost solicitări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112, fiind sesizate 15 infracțiuni.
Totodată, în cadrul acțiunilor organizate pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic generat de virusul Sars-CoV-2, au fost legitimate 1.758 de persoane, au fost verificate 72 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 65 de restaurante/terase/fastfood-uri.
De asemenea, în atenția polițiștilor s-au aflat și mijloacele de transport persoane, fiind controlate 171 astfel de autovehicule.
Totodată, polițiștii dâmbovițeni au întocmit un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută de art. 352 din Codul Penal, după ce un bărbat de 35 de ani, din Moreni, nu ar fi respectat măsura carantinei la domiciliu. Cel în cauză a fost plasat într-un centru de carantină.
În continuare, polițiștii dâmbovițeni sunt la datorie, zilnic fiind organizate noi acțiuni pentru siguranța cetățenilor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

23 septembrie - Ziua Internațională împotriva exploatării sexuale și traficului femeilor și copiilor

Câteva cuvinte frumoase, promisiuni aruncate mult prea ușor în discuțiile on-line, gesturi de tandrețe și afecțiunea mimată sunt metodele cele mai folosite în ultima perioadă de către agresorii sexuali sau traficanții de persoane. Victimele pică ușor în plasa celor certați cu legea, fie că vorbim despre minorele care nu au […]