Poliţiştii în alertă, caută nişte hoţi care au sustras o substanţă interzisă consumului propriu

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Petreşti au fost sesizaţi de către un bărbat, din judeţul Timiş, cu privire la faptul că a fost victima unui furt pe autostrada A1, în zona km.73.O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, iar din verificări sau stabilit următoarele:
În seara zilei de 16 noiembrie a.c., barbatul care a sesizat Poliţia, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, format dintr-un cap tractor şi o remorcă, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat pe autostradă, pe sensul de mers către Piteşti.Evenimentul rutier a fost protocolat de poliţiştii de la Biroul Poliţiei Autostrăzi A1, iar în urma impactului, conducătorul auto nu a suferit vătămari corporale.
De asemenea, conducătorul auto a părăsit locul evenimentului rutier, revenind în dimineaţa zilei de 17 noiembrie a.c., ocazie cu care a constatat că persoane necunoscute ar fi pătruns în cabina capului tractor şi ar fi sustras un radiocasetofon.Totodată, acesta a constatat faptul că au fost sustraşi 2 acumulatori auto, 380 de litri de motorină din rezervor şi 60 de litri de esenţă concentrată folosită la producerea băuturilor răcoritoare.În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.În prezent, se desfăşoară activităţi în vederea identificării persoanelor bănuite şi pentru tragerea lor la răspundere penală.De asemenea, facem un apel către cetăţeni şi le solicităm sprijinul în vederea depistării persoanelor bănuite şi pentru descoperirea bunurilor sustrase. Atragem atenţia că acea substanţă este interzisă consumului propriu în această formulă, fiind folosită doar în procesul de fabricaţie. În cazul în care aveţi informaţii cu privire la cele de mai sus, anunţaţi de îndată Poliţia, inclusiv prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112. În niciun caz, nu utilizaţi acea substanţă! Nu vă expuneţi unui pericol! Pentru prevenirea unor evenimente negative, poliţiştii, cu sprijinul autorităţilor locale, preoţilor, poştaşilor, desfăşoara activităţi de informare a populaţiei cu privire la evenimentul produs şi despre posibilele efecte adverse rezultate în urma ingerării acestor substanţe sustrase.că 70% dintre aceste decese se vor înregistra în ţările în curs de dezvoltare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Nu a oprit la semnalele politiştilor

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Târgovişte, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe drumul judeţean 712, pe raza localităţii Şotânga, au procedat la efectuarea semnalului regulamentar pentru oprirea unui autoturism condus de un tânăr, de 18 ani, din Teiş.Conducătorul autoturismului şi-a continuat deplasarea, […]