Published On: vin, apr. 12th, 2019

Poliţiştii din Dâmboviţa, zilnic la datorie pentru siguranţa cetăţenilor

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, sprijiniţi de efective de jandarmi, au acţionat pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.
În ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la 22 de evenimente, cele mai multe, 15, fiind sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 şi au constatat 20 de infracţiuni, dintre care 11 contra persoanei şi 7 contra patrimoniului. De asemenea, poliţiştii au aplicat 469 de sancţiuni contravenţionale şi au confiscat bunuri în cuantum de 1.300 de lei. Pentru abaterile de la normele privind circulaţia pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 11 permise de conducere şi au retras 7 certificate de înmatriculare.
Faţă de cei 2 tineri, din Corbii Mari, bănuiţi de furt calificat, Parchetul de pe lângă Judecătoria Găeşti a dispus măsura controlului judiciar.
Totodată, un bărbat de 38 de ani, din Târgovişte, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de viol a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>