Poliţiştii din Dâmboviţa, la datorie pentru siguranţa comunităţii

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au continuat acţiunile pentru creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor.
în ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la 25 de evenimente, dintre care 18 au fost sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 şi au aplicat 400 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 81.220 de lei.
De asemenea, au fost constatate 23 de infracţiuni, dintre care 8 contra persoanei.
Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 17 permise de conducere şi au retras 7 certificate de înmatriculare. Trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani, au fost depistaţi de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni în timp ce transportau ilegal material lemnos, cu două atelaje hipo.
în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că materialul lemnos provenea din tăierea ilegală şi sustragerea unor arbori din fondurile forestiere de pe raza localităţilor Moroeni şi Pietroşiţa. Cei 4 m3 de material lemnos au fost indisponibilizaţi şi predaţi reprezentanţilor Ocolului Silvic Ialomicioara şi Pucioasa. Pe numele tinerilor, au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii de infracţiuni prevăzute de Codul Silvic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Mall-ul de la Târgovişte, care urmează a fi construit pe terenul fostei unităţi militare de la gară, va fi situat la o distanţă de aproximativ 1 km de Muzeul Comunismului şi nu va afecta în niciun fel activitatea obiectivului cultural

In ultima lună, construirea mall-ului de la Târgovişte a devenit un subiect controversat în presă. Se scrie prin presă că Unitatea Militară de la Gara Târgovişte în care soţii Ceauşescu au fost executaţi în decembrie 1989, va fi transformată într-un complex comercial de 70.000 de metri pătraţi, lucru care nu […]