Polițiștii din Dâmbovița, în permanență la datorie pentru siguranța cetățenilor

1 0

227 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, sprijiniți de efective de jandarmi, au continuat acțiunile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 25 de evenimente, dintre care 12 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Au fost sesizate 13 infracțiuni, din care 8 contra persoanei și 3 contra patrimoniului.Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 230 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la peste 69.000 de lei, au reținut 19 permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare.De asemenea, pe raza întregului județ, în cadrul acțiunilor desfășurate pentru prevenirea efectelor pandemiei de COVID-19 și pentru verificarea modului de respectare a prevederilor legale în vigoare, au fost legitimate 1913 persoane, verificate 77 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 71 de restaurante/terase/fastfood-uri.Activitățile desfășurate au vizat și verificarea modului în care se respectă măsurile de protecție sanitară în mijloacele de transport de persoane, fiind controlate 347 de astfel de vehicule.

Totodată, polițiștii au aplicat 9 amenzi unor persoane care nu au respectat reglementările privind portul măștii de protecție.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Se reintroduce acordarea șomajului tehnic și noi măsuri de protecție socială pentru angajați

Printr-o Ordonanță de Urgență, Guvernul reintroduce acordarea șomajului tehnic și reglementează noi măsuri de protecție socială pentru angajați, de păstrare a locurilor de muncă și de susținere a unor sectoare economice. Această măsură se aplică în contextul interzicerii, suspendării ori limitării activităților economice din cauza epidemiei de COVID-19. Astfel, pentru menținerea […]