Published On: joi, mart. 29th, 2018

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa au fost sesizaţi de un barbat de 37 de ani cu privire la faptul c[ i-au fost sustrase bunuri din autovehicul

nichiduta.ro

Acţionând cu operativitate, poliţiştii au identificat principalul bănuit în persoana unui tânăr de 17 ani.
În sarcina acestuia s-a reţinut că, în noaptea de 26 spre 27 martie a.c., ar fi spart un geam al autoturismului şi ar fi sustras din interior 600 de lei.
Poliţiştii au procedat la reţinerea bănuitului pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 28 martie, să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, tânărul se afla sub control judiciar pentru săvârşirea unei alte infracţiuni de furt calificat. Pentru a preveni furturile de şi din auto, poliţiştii le recomandă cetăţenilor:
– La coborârea din autoturism, scoateţi cheia din contact şi asiguraţi-l, chiar dacă veţi lipsi pentru un timp foarte scurt. Furtul unui autoturism cu cheile în contact durează câteva secunde.
– Închideţi complet toate geamurile! Un singur geam lăsat întredeschis poate să anuleze toate măsurile de precauţie luate!
– Montaţi-vă un sistem de alarmă performant şi nu uitaţi să îl activaţi la părăsirea autoturismului!

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro