Poliţiştii de la rutiera şi ordine publică au făcut razie în Dâmboviţa

Poliţiştii de la rutieră au organizat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie, în special a celor produse ca urmare a nere-spectării regulilor de circulaţie Poliţiştii de la rutieră au organizat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie, în special a celor produse ca urmare a nere-spectării regulilor de circulaţie venţionale, în valoare totală de 80.026 de lei, au reţinut 15 permise de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare. Din totalul amenzilor, 41 au fost pentru încălcarea prevederilor legale privind trecerea la nivel cu calea ferată. De asemenea, poliţiştii au constatat şi 3 infracţiuni.
Totodată, poliţiştii de ordine publică, sprijiniţi de efective de la rutieră, au acţionat pentru prevenirea infracţiunilor de furt şi tâlhărie comise în staţiile de comercializare a carburanţilor şi pentru combaterea sustragerilor de produse petroliere.
În cadrul acţiunii, poliţiştii au controlat 2 obiective şi 42 de vehicule, dintre care 5 cisterne şi au legitimat 48 de persoane. Au fost aplicate 38 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la 12.200 de lei. Totodată, au fost reţinute 2 permise de conducere pentru depăşirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmbovita: Trei cazuri confirmate şi un deces provocat de virusul West Nile

In contextul epidemiologic actual, când la nivel naţional au fost înregistrate 117 cazuri de meningite/meningo-encefalite cauzate de virusul West Nile, în judeţul Dâmboviţa, de la debutul sezonului cald au fost confirmate trei cazuri de infecţie cu virusul West Nile, din care un caz decedat, iar pentru încă o suspiciune, analizele […]