Published On: mie, mai 20th, 2020

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T din Dâmboviţa au descins la domiciliile unor persoane bănuite de operaţiuni cu droguri

La data de 17 mai a.c, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa şi procurorii D.I.I.C.O.T – B.T. Dâmboviţa au efectuat 8 percheziţii domiciliare, pe raza oraşului Titu şi a localităţilor Potlogi, Costeştii din Vale, Slobozia Moară şi Lunguleţu, la persoane bănuite de trafic şi consum de droguri de mare risc.
La percheziţii, au fost descoperite şi ridicate substanţe pulverulente susceptibile a fi cocaină, instrumente folosite la porţionatul şi consumul de droguri, 7 telefoane mobile, 50 de carduri blank, 10.444 de lei şi 400 de euro.
De asemenea, 13 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T – B.T. Dâmboviţa, pentru audieri şi dispunerea unor măsuri legale.
Faţă de o persoană a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar faţă de alte două persoane măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi deţinere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu.
La activitate au participat poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, poliţişti de la ordine publică şi de la acţiuni speciale din Dâmboviţa, precum şi jandarmi.
Totodată, în cauză, s-a beneficiat şi de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>