Poliţiştii dâmboviţeni au emis deja ordine de protecţie provizoriu pe numele mai multor bărbaţi

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Băleni şi de la Poliţia Oraşului Pucioasa, prin structurile de ordine publică şi investigaţii criminale, au emis câte un ordin de protecţie provizoriu pe numele a doi bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare.
De asemenea, în cursul serii trecute, poliţiştii de ordine publică de la Secţia nr. 1 Poliţie Rurală Târgovişte au emis un ordin de protecţie provizoriu faţă de un bărbat din Doiceşti, împotriva căruia o femeie a formulat plângere penală sub pentru ameninţare.
În timpul nopţii de 8 spre 9 ianuarie a.c., cel în cauză a încălcat măsurile ordinului de protecţie provizoriu, motiv pentru care este cercetat şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nere-spectarea ordinului de protecţie provizoriu.
Vă reamintim că, începând cu data de 28 decembrie 2018, poliţiştii pot emite ordinul de protecţie provizoriu, prin care se dispun, pentru o perioadă de 5 zile, una sau mai multe măsuri de protecţie a victimelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Primarul Cristian Stan a prezentat o sinteză a investiţiilor derulate în Târgovişte

„Anul 2018 a fost unul dificil din punct de vedere financiar pentru noi, un an în care modificările aduse Codului Fiscal au influenţat într-o anumită măsură ritmul investiţiilor, fără însă a rămâne în urmă. În momentul de faţă, la nivelul administraţiei publice târgoviştene sunt în derulare 51 de investiţii, o […]