Published On: joi, ian. 10th, 2019

Poliţiştii dâmboviţeni au emis deja ordine de protecţie provizoriu pe numele mai multor bărbaţi

nichiduta.ro

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Băleni şi de la Poliţia Oraşului Pucioasa, prin structurile de ordine publică şi investigaţii criminale, au emis câte un ordin de protecţie provizoriu pe numele a doi bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare.
De asemenea, în cursul serii trecute, poliţiştii de ordine publică de la Secţia nr. 1 Poliţie Rurală Târgovişte au emis un ordin de protecţie provizoriu faţă de un bărbat din Doiceşti, împotriva căruia o femeie a formulat plângere penală sub pentru ameninţare.
În timpul nopţii de 8 spre 9 ianuarie a.c., cel în cauză a încălcat măsurile ordinului de protecţie provizoriu, motiv pentru care este cercetat şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nere-spectarea ordinului de protecţie provizoriu.
Vă reamintim că, începând cu data de 28 decembrie 2018, poliţiştii pot emite ordinul de protecţie provizoriu, prin care se dispun, pentru o perioadă de 5 zile, una sau mai multe măsuri de protecţie a victimelor.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro