Poliţiştii dâmboviţeni au continuat să acţioneze pentru a verifica modul în care se respectă prevederile legale impuse în contextul COVID-19

Pentru prevenirea şi combaterea infectării cu noul coronavirus, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, împreună cu jandarmi, pompieri şi poliţişti locali, au continuat acţiunile în zonele de interes, respectiv in zonele unde se formează aglomerări de persoane, centre comerciale, pieţe şi mijloace de transport în comun. Scopul acţiunilor desfăşurate este de a verifica modul in care se respectă măsurile de protecţie sanitară, pentru a proteja sănătatea cetăţenilor.
În urma activităţilor desfăşurate, în ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului Dâmboviţa, echipele mixte de control au efectuat verificări la 136 de societăţi comerciale. Totodată, au fost aplicate 166 de sancţiuni contravenţionale, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, în valoare de 11 500 de lei.
De asemenea, in cadrul acţiunilor au fost verificate, în vederea respectării măsurilor de siguranţă, 315 mijloace de transport, 118 fiind mijloace destinate transportului în comun.
Acţiunile vor continua în sistem integrat şi în perioada următoare, forţele de ordine fiind permanent la datorie pentru siguranţa comunităţii.
Recomandăm în continuare cetăţenilor şi operatorilor economici să respecte măsurile de protecţie sanitară şi să adopte o conduită socială responsabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TREI PERSOANE ARESTATE PREVENTIV, ÎNTR-UN DOSAR DE PROXENETISM

Cele cinci persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de proxenetism au fost prezentate instanţei de judecată, cu propunerea luării unor măsuri preventive. Pe numele a trei dintre aceştia, au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar împotriva a două a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 […]