Polițiștii dâmbovițeni acționează permanent pentru siguranța cetățenilor

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat acțiunile organizate pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, descurajarea încălcării normelor legale, menținerea ordinii și liniștii publice și verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19.
Astfel, în cadrul acțiunilor organizate pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile impuse în contextul epidemiologic generat de virusul Sars-CoV-2, au fost legitimate 1.647 de persoane, au fost verificate 56 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 50 de restaurante/terase/fast-food-uri. În atenția polițiștilor s-au aflat și mijloacele de transport persoane, fiind controlate 184 de astfel de autovehicule.
Totodată, în ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 36 de evenimente, dintre care 23 au fost solicitări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112, fiind sesizate 18 infracțiuni, dintre care 6 contra patrimoniului și 10 contra persoanei.În total, au aplicat 265 de sancțiuni contravenționale, iar în cadrul acțiunilor din trafic, pentru încălcarea normelor legale, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 20 de permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Vârsta standard de pensionare a medicilor ar urma să fie 67 de ani

Un proiect de Ordonanță de Urgență publicat de Ministerul Sănătății în transparență decizională prevede ca vârsta standard de pensionare a medicilor, „indiferent de sex”, ar urma să fie 67 de ani. Medicii au, în prezent, 3 variante de a ieși la pensie, toate „la cerere”, conform legii: 63 de ani […]