Poliţiştii continuă acţiunile organizate pentru siguranţa comunităţii

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au continuat să acţioneze, în sistem integrat, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, împreună cu celelalte structuri de la nivel teritorial, pentru a verifica modul în care se respectă normele impuse prin Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
Activităţile desfăşurate au vizat, totodată, menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, descurajarea săvârşirii unor fapte antisociale sau a unor infracţiuni şi creşterea gradului de siguranţă în trafic.
Peste 200 de poliţişti au desfăşurat activităţi de control în zonele de interes, fiind organizate 30 de acţiuni punctuale. În cadrul acţiunilor, au fost legitimate peste 1.900 de persoane, au fost controlate 87 de societăţi comerciale/persoane fizice autorizate şi 144 de mijloace destinate transportului de persoane. Au fost aplicate 55 de sancţiuni contravenţionale, în valoare 2.600 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVlD-19.
Recomandăm cetăţenilor să respecte în continuare normele de igienă şi de conduită sanitară, măsurile de distanţare fizică şi să poarte masca de protecţie, pentru a-şi proteja propria sănătate şi viaţă, dar şi pentru a-i proteja pe cei din jur.
De asemenea, vă reamintim de linia TELVERDE – 0800800165, la care puteţi sesiza abaterile de la normele legale în vigoare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lucrări de reabilitare la pasajul peste calea ferată, de la PAVCOM

Au început lucrările de reabilitare la pasajul peste calea ferată, de la PAVCOM, ca parte a proiectului mai amplu de modernizare a coridoarelor de transport din Municipiul Târgovişte. Prezent pe şantier, primarul Cristian Stan a precizat că valoarea proiectului se ridică la 50 de milioane de lei, bani europeni. Sunt […]