Poliţiştii continuă acţiunile organizate pentru siguranţa cetăţenilor

0 0

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au continuat să acţioneze, în sistem integrat, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, împreună cu celelalte structuri de la nivel teritorial, pentru a verifica modul în care se respectă normele impuse prin Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pan-demiei de COVID-19. Activităţile desfăşurate au vizat şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, descurajarea săvârşirii unor fapte antisociale sau a unor infracţiuni şi creşterea gradului de siguranţă în trafic.
În cadrul activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 1.035 de persoane şi au fost aplicate 16 sancţiuni contravenţionale celor care nu au respectat măsurile de protecţie sanitară.
De asemenea, echipele de control au efectuat verificări la 57 de societăţi com-erciale/ persoane fizice autorizate şi în 54 de autovehicule destinate transportului de persoane.
Obiectivul urmărit în cadrul acţiunilor desfăşurate este siguranţa cetăţenilor, iar activităţile pentru limitarea infectării cu noul coronavirus (COVID-19) şi menţinerea ordinii şi liniştii publice vor continua, forţele de ordine fiind permanent la datorie, pe raza întregului judeţ.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

78 de elevi au fost premiaţi de către Primăria şi Consiliul Local Răzvad

Primăria Razvad premiază performanţa şi încurajează competiţia, 78 de elevi de la şcolile din comuna dâmboviţeană Răzvad care au terminat anul şcolar 2020-2021 cu media generală peste 8,50, au fost premiaţi de către Primăria Răzvad şi Consiliul Local Răzvad. Conducerea Primăriei şi Consiliul Local Răzvad au decis să le ofere […]