Polițiștii au luat la verificat întreg județul Dâmbovița

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost prezenți la datorie și au continuat acțiunile organizate împreună cu celelalte instituții cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice, pentru descurajarea faptelor antisociale, limitarea infectării cu virusul Sars-CoV-2 și creșterea gradului de siguranță în trafic.
Astfel, în această perioadă, au fost organizate 29 de acțiuni punctuale pentru limitarea răspândirii virusului Sars-CoV-2, iar polițiștii au acționat în zonele unde se pot forma aglomerări de persoane și au efectuat verificări la 89 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și în 337 de mijloace de transport persoane.
Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii, în cele două zile, au aplicat în total 724 de sancțiuni contravenționale.
Totodată, polițiștii au retras 6 certificate de înmatriculare și au reținut 45 de permise de conducere.
ĩn continuare forțele de ordine continuă acțiunile organizate pentru siguranța cetățenilor, aflându-se la datorie pe raza întregului județ.

Acțiunea polițiștilor de la ordine publică pe linia verificării modului de asigurare cu pază a societăților comerciale
Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște și cei de la Secția nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște, au efectuat verificări cu privire la modul de asigurare a dispozitivului de pază la societățile comerciale, precum și pentru sporirea vigilenței personalului de pază și protecție, în municipiul Târgoviște, dar și în localitățile Aninoasa, Ulmi și Răzvad.
Astfel, polițiștii au verificat 10 obiective asigurate cu pază umană și au controlat 10 agenți de securitate.
ĩn urma neregulilor
descoperite, polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.
Acțiune a polițiștilor din Mătăsaru
Polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.
ĩn cadrul acțiunii, au fost controlate 118 autovehicule și legitimate 131 de persoane, iar pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 97 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 9.700 de lei.
Din totalul amenzilor, 94 au fost pentru nere-spectarea regulilor de circulație, conform O.U.G. 195/2002.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Certificatul COVID pentru angajaţii centrelor sociale: cei nevaccinați trebuie să se testeze săptămânal pe banii lor

Furnizorii de servicii sociale publici și privaţi au obligația de a solicita personalului din centrele rezidențiale dovada vaccinării, rezultatul unui test negativ sau dovada trecerii prin boală în ultimele șase luni, potrivit unui proiect de ordonanță de urgență care aintrat miercuri, în primă lectură în guvern.Costurile testării se suportă de […]