Published On: lun, feb. 5th, 2018

Poliţiştii au aplicat 472 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 96.357 de lei

nichiduta.ro

Poliţiştii dâmboviţeni au intervenit la 28 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 470 de sancţiuni contravenţionale, au fost constatate peste 30 de infracţiuni şi au fost reţinute 38 de permise de conducere.
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a acţionat pe raza judeţului pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 8 acţiuni punctuale şi s-a intervenit la 28 de evenimente, dintre care 21 au fost sesizate prin 112.
În urma activităţilor, au fost constatate 31 de infracţiuni, dintre care 3 în flagrant delict. De asemenea, în cauzele instrumentate, au fost dispuse 8 măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile descoperite, poliţiştii au aplicat 472 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 96.357 de lei.
Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 3 infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 38 permise de conducere şi au fost retrase 8 certificate de înmatriculare. Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro