Published On: vin, mai 19th, 2017

Poliţiştii au acţionat pentru prevenirea accidentelor de circulaţie din zona trecerilor la nivel cu calea ferată

nichiduta.ro

Poliţiştii de la rutieră, în colaborare cu poliţiştii de la transporturi, au acţionat în zona trecerilor la nivel cu calea ferată pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere soldate cu victime omeneşti şi pagube materiale. În cadrul acţiunii au fost aplicate 223 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 58.495 de lei şi au fost constatate 6 infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.
Din totalul amenzilor, 39 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere privind trecerea la nivel cu calea ferată şi restul pentru alte abateri. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au reţinut 12 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, dintre care 4 pentru încălcarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată şi au retras 18 certificate de înmatriculare.
Poliţia rutieră atrage atenţia tuturor conducătorilor auto să respecte regulile de circulaţie la trecerile la nivel cu calea ferată!
Semnalele luminoase şi acustice, precum şi barierele sunt foarte importante, rolul lor fiind de a proteja viaţa conducătorilor auto şi de a evita producerea unor grave accidente rutiere.
În zonele neprevăzute cu astfel de semnale, conducătorul auto trebuie să se asigure temeinic înainte de a traversa calea ferată!

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente