Poliţia rutieră menţine restricţia temporară de circulaţie impusă pe DJ 714 Moroeni-Peştera

Luni, 6 ianuarie, o echipă mixtă, formată din poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa şi specialişti de la Direcţia Generală de Infrastructură Locală -Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi de la S.C Lucrări, Drumuri şi Poduri Dâmboviţa S.A, s-a deplasat pe drumul judeţean 714 Moroeni-Peştera, km 0 – km 34, unde a constatat că nu au fost realizate în întregime amenajările rutiere necesare punerii în siguranţă a drumului, convenite de comun acord încă din anul 2016, respectiv montarea de glisiere metalice şi de indicatoare rutiere şi consolidarea ver-sanţilor în zonele cu alunecări de teren sau căderi de pietre.
În contextul celor de mai sus, poliţia rutieră menţine restricţia temporară de circulaţie impusă pe drumul judeţean 714 Moroeni-Peştera până la îndeplinirea de către administratorul drumului public a obligaţiei prevăzute de art. 40, alin. 1 din O.G 43/1997 privind regimul drumurilor, potrivit căruia, drumurile trebuie să fie semnalizate şi menţinute în stare tehnică corespunzătoare desfăşurării traficului în condiţii de siguranţă.
De asemenea, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa îşi exprimă întreaga disponibilitate de a veni în sprijinul administratorului drumului public sau executantului de lucrări, pentru realizarea unui trafic rutier în condiţii de siguranţă pentru toţi cetăţenii care se deplasează în zona alpină a judeţului Dâmboviţa.
Reamintim că siguranţa cetăţeanului reprezintă prioritatea poliţiei dâmboviţene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Tratament în ambulatoriu pentru pacienţii cu tuberculoza

Pacienţii infectaţi cu tuberculoză vor putea fi trataţi şi în sistem ambulatoriu, în cadrul unui proiect pilot pe care îl va derula Ministerul Sănătăţii. Ministerul Sănătăţii a publicat în dezbatere publică, pe pagina de web www.ms.ro, secţiunea Transparenţă Decizională un proiect de Ordin de ministru pentru aprobarea metodologiei de implementare […]