Poliţia Rutieră Dâmboviţa a amendat constructorul de la Centura Târgoviştei

La data de 18 decembrie a.c., în urma unor verificări efectuate pe strada Petru Cercel din Târgovişte, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au constatat că, în carosabil, s-au format gropi care afectează siguranţa participanţilor la trafic, prezenţa acestora nefiind semnalizată de către executantul lucrărilor de modernizare şi refacere a centurii ocolitoare a municipiului.
În consecinţă, poliţiştii au procedat la sancţionarea contravenţională, cu amendă în valoare de 29.000 de lei, a executantului lucrărilor de modernizare şi refacere a centurii ocolitoare a municipiului Târgovişte pentru neasigurarea stării de viabilitate a părţii carosabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lansare de carte dedicată monumentelor eroilor dâmboviţeni

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, a participat, la Muzeul de Istorie din Târgovişte, la evenimentul de lansare a cărţii „Monumentele eroilor dâmboviţeni – memorii eterne ale neamului românesc”. Lucrarea reprezintă un demers al filialei judeţene Dâmboviţa „Mihai Viteazul” a Asociaţiei Naţionale Cultul Eroilor „Regina Maria” de a omagia lupta […]