Published On: lun, dec. 30th, 2013

POLIŢIA RĂCARI ARE CEL MAI MODERN SEDIU DIN JUDEŢ

nichiduta.ro

politia racariZiua de Sfântul Ştefan are, începând din această săptămână, o însemnătate specială pentru Poliţia Răcari -este ziua în care a fost inaugurat noul sediu al acestei instituţii. Este o locaţie modernă ce asigură condiţii optime desfăşurării activităţii Poliţiei Răcari şi a fost reabilitată de către administraţia locală. Aşa cum preciza inspectorul şef al IPJ Dâmboviţa este, la acest moment, cel mai modern sediu, considerând inaugurarea de astăzi un prim pas în îmbunătăţirea condiţiilor de lucru. Clădirea în care va funcţiona Poliţia Orăşenească se află în inventarul Primăriei Răcari. Marius Caraveţeanu, edilul oraşului, a avut iniţiativa de a trece imobilul în folosinţa Inspectoratului Judeţean de Poliţie. După oficierea slujbei religioase, Moş Crăciun a sosit la eveniment cu un autoturism al Poliţiei Locale, însoţit de două Crăciuniţe. Moşul a dăruit oamenilor legii o icoană reprezentându-l pe Sfântul Ştefan, un steag tricolor, o plachetă cu însemnele oraşului, foarfece pentru a uşura intrarea în noul sediu şi, evident, cheile noii locaţii.
Panglica inaugurală a fost tăiată de primarul Marius Caraveţeanu, prefectul Victor Sanda, şeful IPJ – comisar şef Danil Zepişi şi de inspector principal Matei George -comandantul Poliţiei Răcari.
Prefectul Victor Sanda s-a arătat mulţumit de acest nou sediu şi a felicitat comandantul Poliţiei Răcari, pe colegii acestuia pentru iniţiativă şi pe primarul oraşului pentru mâna foarte importantă de ajutor pe care a dat-o în realizarea acestui sediu. Şeful Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa a transmis, la rândul său: „Cred că s-a întâmplat un lucru foarte frumos astăzi la Răcari, unde, vă spun sincer, s-a înfiinţat cel mai frumos sediu de Poliţie din judeţul Dâm-boviţa”. Primarul Marius Caraveţeanu şi-a completat antevorbitorii: „Nimic pe lumea asta nu este întâmplător, iar astăzi, de Sfântul Ştefan, am făcut această inaugurare. Domnul Prefect şi domnul Subprefect s-au implicat în mod direct în realizarea acestui sediu şi le mulţumesc. Mulţumesc în mod special şi muncitorilor de la primăria Răcari, care sâmbăta, duminica, au lucrat pentru ca această inaugurare să se facă astăzi”.
Menţionăm faptul că actualul sediu al Poliţiei Răcari funcţionează în fostul sediu al primăriei, ce are o vechime de peste 100 de ani.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro