Poliţia dâmboviţeană, pe baricade în zilele următoare

În perioada 6-8 septembrie a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa vor fi constituite dispozitive suplimentare care vor derula activităţi specifice pentru ca pe parcursul manifestărilor cultural-artistice prilejuite de Zilele Cetăţii Târgovişte şi de sărbătoarea Naşterea Maicii Domnului să nu fie înregistrate evenimente negative.
Poliţiştii vor acţiona pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi vor fi pregătiţi să intervină prompt şi ferm la solicitările cetăţenilor.
În atenţia poliţiştilor vor fi şi localităţile unde sunt organizate târgurile tradiţionale de toamnă, respectiv Găeşti, Brezoaele şi Cornăţelu ori unde se sărbătoresc zilele comunei (I.L. Caragiale, Ocniţa şi Vişineşti).
Ţinând cont că zonele cu aflux de persoane constituie un mediu favorabil comiterii unor fapte de natură contravenţională sau penală, poliţiştii le recomandă tuturor participanţilor la manifestări să adopte un comportament preventiv şi să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale.
De asemenea, poliţiştii le recomandă cetăţenilor să respecte indicaţiile poliţiştilor şi regulile stabilite de organizatori şi să evite consumul de băuturi alcoolice.
Vă reamintim faptul că alcoolul consumat în exces determină o capacitate de reacţie redusă şi, astfel, puteţi deveni cu uşurinţă victima unei infracţiuni sau a unui accident rutier.
Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu persoanele necunoscute sau aflate în stare de ebrietate. Nu ripostaţi la agresivitatea verbală!
Ignoraţi grupurile de persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau pe cele care manifestă un comportament agresiv!
Dacă aţi fost martorii unor manifestări violente, anunţaţi de îndată Poliţia!
Aveţi grijă de copiii dumneavoastră! Nu-i lăsaţi singuri şi nesupravegheaţi mai ales în mulţime!
Nu încurajaţi actele de cerşetorie prin ajutorarea celor care apelează la mila publicului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Spaţiul Privat Virtual devine un mijloc important de comunicare directă cu fiecare contribuabil

Pentru eficientizarea comunicării, îmbunătăţirea transparenţei şi reducerea birocraţiei ANAF, MFP a decis extinderea exploatării potenţialului Spaţiului Privat Virtual (SPV) ca instrument de relaţionare directă cu fiecare contribuabil la bugetul de stat. În acest sens, în SPV vor fi disponibile: – chestionarele întocmite de persoanele fizice la sosirea şi/sau plecarea în/din […]