Published On: joi, feb. 21st, 2013

Pokey Chatman: „VOM AVEA VIAŢĂ GREA IN INFERNUL DE LA TÂRGOVIŞTE”

nichiduta.ro

Pokey ChatmanFlorin Nini: „Am făcut un meci mare împotriva unei echipe uriaşe. Una peste alta, consider că Sparta&K este una dintre favoritele certe la cucerirea trofeului. Tot ce s-a întâmplat astăzi aici la nivel organizatoric reprezintă un exemplu pentru toate echipele care participă în acest sezon de Euroligă. Pe de altă parte, jucătoarele mele au dovedit încă o dată că merită să joace în această competiţie fantastică. Sunt foarte mândru de ele. O să fie un meci interesant la Târgovişte”
Gabriela Mărginean: „Sunt foarte mândră de modul în care am evoluat astăzi. Am venit aici conştiente de valoarea adversarei noastre, dar, în acelaşi timp, am ştiut că nu avem nimic de pierdut. Sper din tot sufletul să repetăm prestaţia de aici şi în următorul meci, de la Târgovişte, pentru a ne face oraşul şi fanii fericiţi. Felicitări Sparta&K”.Pokey Chatman, antrenoare Sparta&K: „Trebuia să facem un joc defensiv mult mai bun. De obicei, nu te poţi aştepta să câştigi un meci în care adversara îţi marchează peste 80 de puncte. Din fericire am reuşit să ne impunem graţie experienţei unora dintre jucătoarele noastre. Dacă nu ne vom îmbunătăţi jocul defensiv şi nu vom reuşi mai multe recuperări, o să avem viaţă grea pe terenul lor şi mai ales în faţa fanilor echipei din Târgovişte, care sunt realmente impresionanţi”.
Evgeniia Beliakova, jucătoare Sparta&K: „Prestaţia Târgoviştei ne-a creat mari probleme astăzi. Apărarea noastră în zonă a dat roadele şi cred că până la urmă victoria noastră a fost meritată. Absenţa unor colege s-a resimţit din plin, dar sunt convinsă că în retur vom face un meci mult mai bun. Sincer nu prea vreau să mă gândesc că va fi şi un al treilea meci cu Târgovişte”.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro