Poiana: Cabinet medical, realizat în parteneriat cu Consiliul Județean


La Poiana, primarul Marian Șerban a promovat, prin Programul Județean de Dezvoltare locală un proiect eligibil, de reabilitare a unui imobil, modernizare și transformarea acestuia în cabinet medical. Valoarea investiției a fost estimată la 293000 de lei și va fi suportată prin contractul de asociere dintre Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Poiana. Clădirea care urmează să fie reparată și dotată corespunzător are o suprafață de 82 de metri pătraţi.
Elocventă pentru utilitatea Programului Județean de Dezvoltare Locală a fost declarația primarului Comunei Poiana, Marian Șerban, la momentul semnării contractului de finanțare alături de președintele Corneliu Ștefan. Acesta a spus că nu ar fi putut realiza obiectivul propus – respectiv cabinetul medical, fără ajutor financiar de la Consiliul Județean. Asta, în condițiile în care producătorii agricoli locali nu au nici-un sprijin de la guvern, au fost efectiv sărăciți de politicile agricole proaste și nu mai au bani pentru a-și plăti taxele și impozitele locale!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ÎNCEP ÎNSCRIERILE PENTRU EDIȚIA A VIII-A A BIENALEI NAȚIONALE DE GRAVURĂ "GABRIEL POPESCU"

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște organizează anul acesta, cea de-a VlII-a ediție a Bienalei Naționale de Gravură „Gabriel Popescu”, ce poartă numele primului mare gravor, născut pe meleaguri dâmbovițene, care a locuit și a creat în casa cu atelier de la Vulcana Pandele, unde se […]