POENARU, FOC ŞI PARĂ PE ELEVII SĂI

Mihai ROŞOIU

Antrenorul de la Clinceni, Ilie Poe-naru, şi-a pus jucătorii la zid după acest eşec: „Atitudinea a făcut diferenţa, au fost primii la minge, şi-au dorit mai mult decât noi. Nişte jucători cu experienţă au făcut greşeli pe care nu mi le explic, ştiau ce joacă Chindia. Lucrurile erau simple, trebuia să se conformeze.
S-a schimbat atitudinea după pauză, dar n-am reuşit să marcăm decât un gol. Ăsta este fotbalul, am pierdut un meci important. Sper ca băieţii să înţeleagă ceva din această înfrângere. Sper ca la meciul următor să fim mai modeşti. Avem jucători cu CV-uri impresionante, care n-ar trebui să simtă nicio presiune. Le-am zis că trebuie doar să jucăm ce am jucat în turul campionatului”, a spus Ilie Poenaru, după eşecul cu Chindia.
Chindia Târgovişte a câştigat meciul contra celor de la Academica Clinceni, disputat la Buftea, în runda cu numărul 18 din Liga 1, scor 2-1.
În urma acestui rezultat, Chindia Târ-govişte a urcat pe locul 5, cu 27 de puncte, în timp ce Academica Clinceni cade pe poziţia 6, cu 26 de puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Euro ar putea trece de 4,9 lei în acest an

Radu GEORGESCU_La începutul săptămâni trecute, Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză a publicat prognoza de iarnă 2021 pentru perioada 2020 – 2024 folosită de către Guvern pentru proiectul bugetului pe acest an. CNSP prognozează pentru acest an o creştere a PIB de 4,3%, după scăderea de 4,4% din 2020, cu […]