Podul rutier nou de la Teiş prinde contur

Primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, administratorul public Gabriel Boriga, şi cei doi viceprimari-Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, au fost pe şantierul podului rutier nou, aflat în construcţie la Teiş. Obiectivul face parte din proiectul centurii rutiere a oraşului şi execuţia avansează mulţumitor. A fost încheiată operaţiunea dificilă de montare a celor 32 de grinzi, fiecare având o lungime de peste 30 de metri şi o greutate de 48 de tone. În paralel, se execută lucrări de reparaţii la podul vechi, circulaţia desfăşurându-se alternativ, pe o singură bandă.
„Intervenţiile pe centura Municipiului Târgovişte nu presupun numai lucrările de la podul de la Teiş, a declarat cu acest prilej primarul Cristian Stan. S-a asfaltat Strada Laminorului, săptămâna viitoare încep lucrări de asfaltare pe Strada Petru Cercel. Pe Petru Cercel se lucrează şi la sensul giratoriu care asigură ieşirea dinspre zona mall-ului. Va fi finalizată şi montarea grinzilor pe pasajul de la Petru Cercel iar săptămâna viitoare vor începe acolo lucrări de betonare. În prima decadă a lunii septembrie, sensul nou de la Petru Cercel va fi redat circulaţiei şi toată strada va fi asfaltată.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cosmin Bozieru, Pro România Târgovişte: "Strategia de dezvoltare locală nu este altceva decât o gargară inutilă"

Cosmin Bozieru, candidatul Pro România pentru Primăria Târgovişte, şi-a reluat criticile, acuzând că atât administraţia publică târgovişteană cât şi primarul „sunt lipsiţi de viziune, limitându-se la lucruri mărunte, de suprafaţă, care să îi ajute electoral”.„În Târgovişte se lucrează acum după un Plan Urbanistic General din perioada comunistă, reactualizat în 1996”, […]