PNL Târgovişte solicită explicaţii „complete şi corecte” privind cheltuirea banului public

După a doua conferinţă de presă susţinută de preşedintele ales al PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu, de această dată avându-l alături pe Adrian Bercu, secretar al organizaţiei şi consilier local municipal, una dintre concluzii este că, cel puţin la nivelul conducerii, organizaţia iese din amorţeală. Adrian Bercu a vorbit despre un proiect nou, prin care se urmăreşte identificarea problemelor cu care se confruntă târgoviştenii, pornind de la chestiuni generale şi până la aspecte punctuale, pe străzi şi cartiere.
Între temele abordate de şeful liberalilor târgovişteni am remarcat determinarea pentru a impulsiona şi îmbunătăţi prestaţia Grupului PNL din Consiliul Local Târgovişte. Concret, Aurelian Cotinescu a arătat că, în ultimele două şedinţe extraordinare ale CLM Târgovişte, au fost supuse aprobării proiecte de hotărâre sumar detaliate. Un proiect privind achiziţia de utilaje pentru Municipal Construct şi unul privind rectificarea bugetului local. A reclamat explicaţiile incomplete date consilierilor PNL şi solicită „mai multă transparenţă şi să nu mei fie evitate explicaţiile complete şi corecte pentru cheltuirea banului public”. Cât priveşte votul favorabil dat chiar şi în asemenea condiţii, acesta a motivat că PNL nu doreşte să blocheze programul de investiţii al Primăriei.
Legat de activitatea internă, preşedintele PNL Târgovişte aşteaptă rapoartele de activitate ale consilierilor locali, cărora le-a cerut să vină şi cu câte o iniţiativă cu impact local, care ar putea fi transpusă într-un proiect de hotărâre a CLM Târgovişte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa: În luna octombrie rata şomajului a scăzut la 4,63%

La sfârşitul lunii octombrie, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa erau înregistraţi 8857 şomeri (din care 4155 femei), rata şomajului fiind de 4,63%, totuşi la un nivel substanţial mai ridicat decât media naţională, calculată în acelaşi interval la 3,33%. Comparativ cu luna precedentă, când rata şomajului […]