Published On: vin, iun. 29th, 2018

PMP face „poza de moment a situaţiei politice româneşti”

nichiduta.ro

După o îndelungată perioadă în care n-a prea mai dat semne de viaţă, PMP Dâmboviţa încearcă să ne convingă că „trăieşte”, distribuind un comunicat de la centru, intitulat „RESPINGEREA MOŢIUNII DE CENZURĂ, O POZĂ DE MOMENT A SITUAŢIEI POLITICE ROMÂNEŞTI”. De la bun început ni se spune că lucrurile nu se prezintă deloc bine şi avem parte de prima parabolă:
– 1. Câinele nu pleacă de la măcelărie. Chiar dacă sunt umiliţi şi realizează chiar ei pericolul politic în care se află, parlamentarii PSD – ALDE ascultă obedienţi ordinele lui Dragnea şi Tăriceanu pentru că se află la Putere şi vor să profite din plin. Vor să-şi umple sacul.
– 2. UDMR nu este partid de Opoziţie. Este un PSD populat cu etnici maghiari, aflat permanent la Putere. A negociat la sânge cu Dragnea şi a obţinut extraordinar de mult, mai ales în anul Centenarului.
– 3. Viorica Vasilica Dăncilă are în fişa postului să fie bufonul regelui. Degeaba râdem de ea că nu ştie să citească de pe foaie, pentru că asta şi vrea Dragnea – să ne abată atenţia de la toate şmenurile sale.
– 4. Există un deficit de leadership la nivelul Opoziţiei parlamentare. Ludovic Orban putea gestiona mai bine momentele premergătoare moţiunii de cenzură.
S-a văzut şi la dezbaterea din plen: tot Traian Băsescu este cel care a electrizat sala şi a generat atenţie în mass media.
– 5. Klaus Iohannis e plecat cu bicicleta. Este culpabil că avem Guvernul Dăncilă, pentru că a propus-o pe Viorica Vasilica, atunci când PMP aproape l-a implorat să nu o facă.
– 6. Parlamentul este transformat într-o simplă măciucă de Dragnea şi Tăriceanu.
Singurul lucru pozitiv este că, în sufletul lui Daddy, s-a insinuat neîncrederea în şi frica de propriii parlamentari. Asemenea unui dictator, s-a izolat de ceilalţi şi vede pericole peste tot. Este faza terminală a unei boli care, pentru binele României, îi va aduce sfârşitul politic.
– Mai mult ca niciodată, acum este momentul să fim vigilenţi cu Guvernul Dăncilă. S-au creat condiţiile necesare pentru ca, acum, să acţioneze prin OUG-uri.
Pe scurt, nimic nu la convine, nimic nu-i mulţumeşte dar le ştiu pe toate. Părerea lor…

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro