PMP Dâmboviţa vrea 25000 de semnături pentru modificarea Legii alegerilor locale

La aproape două luni şi jumătate de când a fost numită în funcţia de preşedinte interimar la PMP Dâmboviţa, Liliana Niţu a susţinut o primă conferinţă de presă în această calitate, având alături o parte din membrii Comitetului Executiv Judeţean. Făcând un scurt inventar, Liliana Niţu a precizat că PMP Dâmboviţa numără la această dată 41 de organizaţii locale şi are nouă consilieri în tot judeţul. Spune că va continua deplasările în teren, în scopul constituirii de noi organizaţii locale şi că nu va ţine pe nimeni cu forţa în partid, aluzia fiind la foştii membri ai UNPR, nemulţumiţi în urma situaţiei create în urma fuzionării celor două partide.
Ca activitate de actualitate, PMP Dâmboviţa participă la acţiunea la nivel naţional, de strângere a unui milion de semnături în favoarea modificării legii electorale, pentru alegerea primarilor în două tururi de votare. Ţinta la nivel de judeţ este de 25000 de semnături, reprezentând aproximativ o zecime din numărul dâmboviţenilor care au participat la ultimele alegeri locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FLACĂRA, SUCCES CLAR ÎN DEPLASAREA DE LA BRADU Atletic Bradu - Flacăra Moreni 2-5 (2-2)

Au marcat: Alexandru Traşcă (16), Alexandru Preda (37) / Alexandru Roman (17), Alberto Tocan (27), Mihai Plăcintă (60 – pen.), Alexandru Oaie (64), Alexandru Neacşu (74) Meci spectaculos în Liga a III a, pe stadionul din Bradu, acolo unde Flacăra Moreni a obţinut una dintre cele mai clare victorii stagionale. […]