Plată cu cardul la Fisc

Ş.E.

fiscAdministraţiile financiare din toată ţara se pregătesc de implementarea noului sistem de plată, care va funcţiona în paralel cu plata la ghişeu.
Acţiunea a fost impusă atât de necesitatea informatizării fiscului şi alinierea lui la sistemul bancar, cât şi de aglomeraţia creată, în anumite perioade din lună, de cozile interminabile de la ghişeele administraţiilor financiare. Directorul fiscului dâm-boviţean, ec. Emilian Rusu, recunoaşte că uneori aglomeraţia este, într-adevăr, o mare problemă, dar aceasta nu este cauzată de micul contribuabil care vine să achite o taxă, ci de administratorii de firme care vor să plătească cash la ghişeele administraţiilor financiare, pentru a evita astfel comisionul bancar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

În Găeşti, Sunt mai multe variante pentru renaşterea fotbalului

Vara trecută, Săgeata Cătunu şi-a mutat domiciliul la Găeşti alegând să joace meciurile de acasă pe stadionul Tineretului şi să se numească Săgeata Găeşti. Din cauza unor neînţelegeri şi mofturi nejustificate, trupa lui Florin Marcu (preşedinte) şi Nicu Ifrim (antrenor) a disputat ultimele trei meciuri din tur, din organizare proprie, […]