Planul Judeţean de Gestionare a Deşeurilor 2019-2025 a fost semnat

La CJ Dâmboviţa s-a semnat contractul privind serviciile de consultanţă în vederea elaborării Planului Judeţean de Gestionare a Deşeurilor (PJGD) 20192025, în judeţul Dâmboviţa.
Obiectivul general al PJGD îl reprezintă stabilirea cadrului general pentru asigurarea unui sistem durabil de gestiune a deşeurilor la nivel judeţean, pentru a contribui la îndeplinirea obiectivelor şi ţintelor specifice stabilite de legislaţie, prind deşeurile.

Acest plan va servi drept bază, atât pentru stabilirea necesarului de investiţii şi a politicii în domeniul gestionării deşeurilor, realizarea şi susţinerea sistemelor de management integrat al deşeurilor la nivelul judeţului, cât şi obţinerea finanţărilor pentru proiectele de profil.
Valoarea contractului este de 80 mii lei, fără TVA, iar câştigător a fost desemnat SC Resourcing Enviromental Consulting SRL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Reorganizarea subprogramului de fertilizare in vitro şi embriotransfer

Ministerul Sănătăţii va reorganiza subprogramul de fertilizare in vitro şi embriotransfer. Victor Costache, ministrul Sănătăţii a acceptat invitaţia Societăţii de obstetrică ginecologie din România de a participa astăzi la dezbaterea cu tema „Împreună pentru o expe rienţă mai bună a cuplului infertil în timpul tratamentului de reproducere asistată”. „Subprogramul MS […]