Published On: joi, nov. 30th, 2017

Planul de măsuri pentru sezonul de iarnă 2017-2018, în judeţul Dâmboviţa

nichiduta.ro

Autorităţile judeţului Dâmboviţa se pregătesc de iarnă. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, întrunit în şedinţă a aprobat Planul de măsuri pentru sezonul de iarnă 20172018. Prefectura Dâmboviţa, Consiliul Judeţean, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, precum şi o serie de alte instituţii publice sunt angrenate pentru asigurarea măsurilor pentru sezonul rece 2017 -2018, pentru preîntâmpinarea unor situaţii neplăcute din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.
Col. Raoul Ilie Constantinescu, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului, a prezentat o informare pe acest subiect.
Unele precizări a făcut şi preşedintele CJ, Alexandru Oprea, care este şi vicepreşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.
Deoarece capitolul deszăpezire este unul esenţial, prefectul judeţului Antonel Jîjîie a făcut o scurtă prezentare a situaţiei de la nivelul celor 89 de localităţi dâmboviţene.
Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa este pregătit să intervină în orice situaţie.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro