PIŢIAN SE IMPLICĂ ÎN RESTAURAREA CASEI MEMORIALE HENRI MATISSE

Mihai ROŞOIU

Andrei Piţian (24 de ani) este jucătorul Chindiei Târgovişte şi, după ce în urmă cu aproape trei luni făcea egal cu FCSB în campionat, acum ajută la restaurarea casei memoriale a celebrului pictor francez Henri Matisse.
Andrei lucrează la firma de mobilă a familie sale şi a explicat:
„Teiul îmi place foarte mult deoarece are o textură foarte frumoasă ca aspect. Dacă vrei să fii un bun manager, trebuie să cunoşti produsul pe care-l vinzi”, a explicat jucătorul de la Chindia.
Andrei Piţian a avut şi clienţi din Liga 1
Piţian chiar a dezvăluit că şi-a găsit clienţi şi în rândul jucătorilor din Liga 1: „Lui Mihai Pintilii i-am lucrat scara interioară şi mobilierul din bucătărie, iar lui Răzvan Stanca i-am făcut uşile interioare”.
Mai mult, jucătorul în vârstă de 24 de ani a strâns bani pentru un caz social, iar acest lucru a fost posibil vânzându-şi colecţia de tricouri: „Cel mai scump tricou a fost cel al lui Oaidă de la FCSB, acela s-a vândut cu suma de 1000 lei”, a adăugat jucătorul.
Andrei Piţian a jucat un singur sezon în străinătate, la Apollon Limassol
Andrei Piţian este născut la Târgu Jiu şi a început fotbalul profesionist la Pandurii.
Fundaşul central a evoluat aproape toată cariera la echipe româneşti: Pandurii, Astra Giurgiu, FC Botoşani şi Chindia Târgovişte. Singura experienţă în afara graniţelor a fost la Apollon Limassol, în Cipru, în sezonul 2017/2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Top judeţe care promovează în Liga 3! Ce factori influenţează parcursul echipelor?

În fiecare an din ultimul deceniu, 21 de echipe reprezentând asociaţiile judeţene şi AMFB pot face saltul de la Liga 4, prin baraj, spre Liga 3. Analiza doreşte să răspundă mai multor întrebări legate de contextul parcursului şi să configureze, totodată, o dezbatere eficientă în jurul subiectului. Iată reperele analizei: […]