PIŢIAN L-A REFUZAT PE MUTU PENTRU FC ARGEŞ

Mihai ROŞOIU

Adrian Mutu a devenit oficial noul antrenor al echipei lui Adrian Mititelu vineri, 28 mai, dar fostul antrenor al echipei naţionalei a început campania de transferuri pentru olteni cu două săptămâni înaintea anunţului făcut de Adrian Mititelu junior.
Mutu a sunat în stânga şi în dreapta şi a căutat jucători pentru FC Universitatea Craiova. Antrenorul vrea să atace play-off-ul Ligii 1 şi pentru asta are nevoie de fotbalişti de valoare.
Ademeniţi cu salarii mari pentru Liga 1, unii jucători au refuzat însă propnerea lui Adrian Mutu de a veni la Craiova.
Primul transfer important făcut de Sepsi după calificarea în cupele europene
Conform surselor Ziare.com, Adrian Piţian, fundaşul central care a jucat la Chindia Târgovişte şi a devenit liber de contract, a fost căutat de antrenorul Craiovei pentru a i se propune transferul în Banie.
Fotbalistul a refuzat însă oferta venită de la olteni şi va merge la FC Argeş, unde va primi un salariu mult mai mic faţă de ce ar fi luat la echipa lui Adrian Mititelu.
Piţian va încasa 7.000 de euro lunar în Trivale, faţă de 10.000 de euro cât ar fi primit la FC U Craiova.
Apropiaţi ai jucătorului au povestit pentru Ziare.com că fotbalistul a preferat varianta FC Argeş datorită antrenorului Andrei Prepeliţă, care a insistat foarte mult pentru el, şi datorită faptului că în Trivale este mediul propice pentru a progresa în carieră.
Andrei Piţian are 25 de ani, joacă fundaş central şi a fost unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai Chindiei Târgovişte.
Fotbalistul a jucat peste 34 de meciuri în Liga 1 şi a ajutat echipa dâmboviţeană să câştige play-out-ul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

bookbox Absolvirea. Expunerea. Continuarea Expoziţia Pictură, clasa profesor Mihai Şerbănescu, Galeria "ONE ON ONE" Târgovişte

Entuziasmul, bucuria care îi însoţeşte manifestările fac parte din corpul vizibil al oricărui gest artistic şi mai departe al oricărei manifestări artistice ce reuşeşte să le asimileze, să le facă vizibile şi să le conţină vreme cât mai îndelungată. Cei care reuşesc să menţină astfel de feluri şi moduri în […]