Piaţa Tricolorului – ultimele etape premergătoare montării pavajului

Proiectul de reabilitare a Pieţei Tricolorului avansează cu fiecare zi bună de lucru. Astfel, constructorii profită din plin de vremea favorabilă şi au început turnarea stratului suport, din beton armat, intenţia fiind aceea de a fi montat şi pavajul din granit până la venirea iernii.
„Avem în plină derulare proiectul de reabilitare şi modernizare a acestei pieţe publice, poate cea mai importantă din Municipiul Târgovişte. La acest moment se toarnă stratul suport, s-au realizat dejş instalaţiile electrice, s-au realizat instalaţiile de alimentare cu apă, canalizările, urmând ca, după finalizarea acestei etape, să se toarne şapa de egalizare şi să se monteze granitul. Aceasta reprezintă şi ultima etapă din acest an, sperăm să ajungem să facem acest lucru, astfel încât, în primăvara anului viitor, această lucrare să fie finalizată.”- a spus primarul Cristian Stan.
La vizita în teren au mai participat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, city-ma-nagerul Gabriel Boriga, viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Aurelian Cotinescu, preşedinte PNL Târgovişte: "Marele câştigător al moţiunii de cenzură este poporul român"

În condiţiile în care , timp de trei ani, guvernele PSD s-au îndepărtat nepermis de programul cu care social-democraţii au câştigat alegerile parlamentare din 2016, au legiferat în interesul strict al unor lideri cu probleme penale, ceea ce a condus inclusiv la eliberarea înainte de termen a peste 20000 de […]