Petrecere încheiata cu amenzi foarte mari

Pentru prevenirea şi combaterea infectării cu noul tip de coro-navirus, dar şi pentru a menţine un climat de ordine şi siguranţă publică, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, împreună cu celelalte structuri M.A.I de la nivel teritorial, au desfăşurat noi acţiuni, pe raza întregului judeţ, pentru siguranţa cetăţenilor.
În cadrul acţiunilor, organele de control au verificat cu precădere respectarea măsurilor de izolare/carantinare de către persoanele faţă de care au fost dispuse aceste măsuri, documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuinţă, în intervalul orar 23.0005.00, precum şi portul măştii de protecţie astfel încât să acopere nasul şi gura de către toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spaţiile publice închise/deschise.
Astfel, au fost verificate 168 de societăţi comerciale, 108 mijloace de transport public în comun şi au fost legitimate 2.783 de persoane.
Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 127 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 14.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecţie, conform Legii
nr. 55/2020.
În jurul orei 23:31, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au fost sesizaţi cu privire la faptul că se desfăşoară o petrecere.
Poliţiştii s-au deplasat pe raza localităţii Româneşti, unde au identificat 35 de persoane care au participat la un eveniment privat.
Astfel, poliţiştii au procedat la sancţionarea persoanele în cauză, pentru nerespectarea prevederilor art. 65 din Legea nr. 55/2020, aplicând amenzi în valoare de peste 80.000 de lei.
Poliţiştii dâmboviţeni sunt permanent la datorie, pregătiţi să intervină ori de câte ori situaţia o va impune.
Recomandăm tuturor cetăţenilor să respecte normele de convieţuire socială, să păstreze distanţarea fizică, să poarte masca de protecţie şi să nu se expună inutil unor riscuri!
Vă reamintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Amenzi date de inspectorii veterinari

In cea de-a doua etapă a controalelor tematice, desfăşurate în perioada 13-27 decembrie de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), inspectorii sanitari veterinari şi pentru siguranţa alimentelor au verificat 1.866 de obiective.Controalele au vizat: 1.014 unităţi de vânzare cu amănuntul a produselor alimentare de origine animală (măcelarii, […]