Petrecere încheiată cu amenzi de 31.000 de lei, în satul Glod, comuna Moroeni

Poliţiştii dâmboviţeni au continuat acţiunile pentru limitarea răspândirii virusului Sars-CoV-2, acţionând în sistem integrat cu celelalte structuri teritoriale cu atribuţii în menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.
Pe raza întregului judeţ, în cele două zile, au fost organizate 57 de acţiuni punctuale, fiind efectuate verificări în zonele unde se formează aglomerări de persoane, în societăţi comerciale, restaurante, terase şi mijloace de transport persoane.
Au fost legitimate peste 3.300 de persoane, au fost controlate 200 de societăţi comerciale/persoane fizice autorizate şi 41 de operatori autorizaţi/transportatori.
De asemenea, poliţiştii de la rutieră au oprit în trafic, pentru control, 362 mijloace de transport persoane, dintre care 91 au fost autovehicule destinate transportului public în comun.
Totodată, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, poliţiştii au aplicat 200 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 42.500 de
lei.
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza satului Glod, într-un imobil, este organizată o petrecere la care participă mai multe persoane.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că două persoane au organizat un eveniment privat, încălcând măsurile impuse prin Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pan-demiei de COVID-19.
Organizatorii au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, fiecare, iar participanţii, respectiv 42 de persoane, au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei, fiecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Leroy Merlin deschide mâine, 14 mai, magazinul din Târgoviște. 5 motive pentru care poate deveni magazinul tău preferat de bricolaj

Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, va deschide mâine, 14 mai, cel de-al 19-lea magazin din România, în municipiul Târgoviște. Noul magazin este situat pe strada Laminorului numărul 93 și va fi deschis de luni până sâmbătă în intervalul 07:00-21:00 și duminica între 08:00 și 20:00. Iată […]