Published On: mar, iul. 16th, 2013

Peste 90 de şomeri au fost selectaţi în vederea angajării la Moreni

nichiduta.ro
Share This
Tags

muncaLa sfârşitul săptămânii trecute, Consiliul Judeţean Dâmboviţa în colaborare cu Agenţia Judeteană pentru Ocuparea For\ei de Muncă Dâmboviţa, a organizat la Moreni, în Clubul Flacăra, Bursa Locurilor de Muncă. La eveniment au fost prezenti primarul municipiului Moreni -Constantin Dinu, vicepreşedintii CJD, Gabriel Grozavu şi loan Marinescu, directorul AJOFM Dâmboviţa, Constanţa Anghel.
Au fost prezenţi 18 agen\i economici care au oferit 187 de posturi vacante. Cele mai solici-tate ocupatii au fost, pentru persoanele cu studii superioare: inginer electroenergetician; inginer mecanic; functionar administrativ; operator cal-culator; consultant financiar, iar pentru per-soanele cu studii medii: şofer; faiantar; lăcătuş mecanic; automacaragiu; sudor; frezor; tâm-plar, confecţioner articole textile, muncitor necalificat în constructii.
La Bursa Locurilor de Muncă au fost prezenţi 297 de participanţi, din care 92 au fost selectati în vederea încadrării în muncă, iar alte două persoane au fost angajate pe loc.
Marşând pe ideea scăderii numărului de şomeri în judeţul Dâmboviţa, Consiliul Judetean Dâmbovita şi Agentia Judeteană pentru Ocuparea Fortei de Muncă Dâmbovita vor organiza periodic astfel de burse în principalele oraşe ale judetului.
Oricum, o veste bună au primit toti more-narii prezenti vineri în Clubul Flacăra, şi anume că la Parcul lndustrial Moreni se vor realiza două noi investiţii, care vor crea 200 de locuri de muncă în plus, pe lângă cele 1.000 oferite în prezent de acest parc.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro