PESTE 8.100 DE CANDIDAȚI, PENTRU CELE 412 POSTURI DE AJUTOR DE ȘEF DE POST

8.161 de candidați s-au înscris la concurs, pentru cele 412 posturi de ajutor șef de post, prin încadrare directă, din sursă externă.
Cei mai mulți candidați s-au înscris în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, respectiv 378 de persoane, pe 15 posturi scoase la concurs.
Cei mai mulți candidați pe loc au fost la Inspectoratul de Poliție Județean Gorj, unde s-au înscris 211 candidați, pe 6 posturi scoase la concurs.
Sunt scoase la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, 412 posturi în cadrul inspectoratelor de poliție județene ale Inspectoratului General al Poliției Române.
Informații complete cu privire la modalitatea de desfășurare a concursurilor se regăsesc, pe site-urile inspectoratelor de poliție județene: https://www.politiaromana.ro/ro/politia-romana/unitati-teritoriale.
În perioada 11 – 19 octombrie a.c., candidații, ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice.
La data de 23 octombrie a.c., va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.
Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor șef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaților declarați „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obținute.
SUCCESTUTUROR CANDIDAȚILOR!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ziua internațională a traducătorilor

Anual, la 30 septembrie, este marcată Ziua internațională a traducătorilor.Evidențiată în moduri fără precedent în acest an, în contextul pan-demiei de COVID-19, profesia de traducător a pivotat rapid pentru a ține pasul cu schimbarea realităților și așteptărilor, cel mai important lucru fiind acela de a asigura informații clare care să […]